Inschrijven

De Beroepsopleiding Notariaat start twee keer per jaar, in het voorjaar en het najaar. Je kunt je nu inschrijven voor de ronde die in het najaar van 2024 start.

De Beroepsopleiding Notariaat begint twee keer per jaar, in het voorjaar en het najaar. Je kunt je nu inschrijven voor de ronde die in het najaar van 2024 start bij voldoende aanmeldingen. Na je inschrijving kom je eerst op een wachtlijst. Zo’n twee tot drie maanden voor de opleiding begint, starten we met het toelatingsproces. Hoe eerder je afstudeert en hoe langer je al als kandidaat-notaris werkt, hoe beter. Maar weet je wat echt helpt? Je vroeg aanmelden.

Vul nu het inschrijfformulier in!

Inschrijven

Toelating

De Beroepsopleiding Notariaat staat open voor kandidaat-notarissen. De toelating is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aanmeldingsdatum, afstudeerdatum en de duur van de werkervaring als kandidaat-notaris.

De groepsgrootte is ongeveer 18 personen en twee keer per jaar, in het voorjaar en het najaar, zijn er startmomenten.

De cursussen worden gepland op locaties in Amsterdam, Nijmegen en Utrecht. Elk half jaar wordt op basis van aanmeldingen bepaald waar de nieuwe groepen voor leerjaar 1 van start gaan.

Ongeveer 2 maanden voor de opleiding begint, laten we je weten of je bent toegelaten.

Heb je eerder de Beroepsopleiding Notariaat voltooid en vervolgens een periode buiten het notariaat gewerkt? Dan kun je bepaalde cursusonderdelen van de opleiding (tegen betaling) volgen bij terugkeer in het notariaat. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie.

Ben je toegelaten tot de Beroepsopleiding Notariaat? Top! Bevestig dan je deelname. We sturen je alle details hierover via de digitale omgeving.

Na je bevestiging krijg je een werkgeversverklaring. Check deze goed, en stuur hem ondertekend door jou, je leidinggevende en je werkgever terug via de digitale omgeving. Als er iets verandert, geef dat dan ook door via de digitale omgeving. Zodra we de getekende werkgeversverklaring hebben, is je deelname een feit!

Na het verwerken van je werkgeversverklaring, krijg je meer details over de opleiding, inclusief toegang tot onze digitale leeromgeving.

Kosten

De cursusprijs voor Pakket I voor de Beroepsopleiding Notariaat is voor 2024 vastgesteld op €7.500,- excl. btw.
De cursusprijzen van de Beroepsopleiding worden jaarlijks geïndexeerd.