Disclaimer

Wat je moet weten als je onze website gebruikt

Over je gegevens en privacy

Als je www.beroepsopleidingnotariaat.nl gebruikt, dan verwerken we soms je persoonsgegevens. Wil je weten hoe we dat doen en hoe we je privacy beschermen? Bekijk dan onze privacyverklaring.

Bijna alles wat je ziet op www.beroepsopleidingnotariaat.nl is van de Beroepsopleiding Notariaat. Soms maken we gebruik van materiaal van anderen, maar die hebben daarvoor toestemming gegeven.

Hoe je onze informatie mag gebruiken

We waarderen dat je onze website bezoekt! Je mag de info die je hier vindt, gebruiken voor jezelf. Maar het is niet de bedoeling dat je deze informatie gaat verkopen of delen, ook niet als je het aanpast. Als je iets specifieks wilt doen met onze content, vraag het ons dan eerst.

Links naar onze website

Wil je een link plaatsen naar www.beroepsopleidingnotariaat.nl? Leuk! Maar vraag eerst even toestemming. En direct linken naar specifieke onderdelen op onze site (deeplinks) zien we liever niet zonder overleg.

Onze aansprakelijkheid

We doen ons best om alles op www.beroepsopleidingnotariaat.nl kloppend en up-to-date te houden. Maar het kan altijd voorkomen dat er een foutje insluipt. Daarom kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen voor eventuele schade door foute of incomplete informatie. Check daarom altijd belangrijke informatie voordat je erop vertrouwt. En soms kan onze website er even uitliggen door een technisch probleem. Daarvoor kunnen we ook niet aansprakelijk gesteld worden.